top of page
bg_mid.png
Harp Nomad Foundation

Visie
Stichting Harp Nomad verspreidt de cultuur van Helende Harp Muziek. Wij gebruiken harpmuziek gericht op ontspanning, meditatie en de innerlijke reis van zelfbewustzijn. De harp is bij uitstek een instrument dat je kan helpen verbinding te maken met je emoties en gevoelens en de innerlijke mens in je hart. Als je dan in de natuur bent en de stilte omarmt, zal de prachtige stem van de harp haar eigen lied zingen. 
Wanneer wij in contact zijn met ons hart, houden we van dans- of jazzmuziek op de harp of geven we een optreden met muzikaal circustheater rond de harp en zo rijdt de Harp Nomad in balans over zijn levenspad. Zo draagt hij uit dat ook jij in eigenheid vrij mag zijn om jezelf te zijn.

 

Missie
Wij bieden harplessen en harpen te huur aan. Samen met jou bouwen wij jouw nieuwe  harp.  Het is onze missie om harpen betaalbaarder en toegankelijker te maken. We willen iedereen die harp wil spelen de mogelijkheid bieden om dat te doen. De harp klinkt het mooiste in de natuur. Vooral op die magische momenten waarop de wind de snaren raakt alsof het God zelf is die de harp aanraakt. Dit geeft een gevoel van vrede en verwondering en laat ons ook meer het landschap waarin wij leven waarderen. Naast dat de harp ons helpt om meer met onszelf te verbinden, nodigt de harp ons ook uit om verbinding te maken met de natuur en er om er zorg voor te dragen.
Wat betreft onze instrumentenbouw proberen we zoveel mogelijk materialen te hergebruiken. Vaak krijgen we hout van meubelmakers van goede kwaliteit in handen. Voor Harpen voor kinderen jonger dan 6 jaar gebruiken we PVC afkomstig van een bouwwerf.

 

Ons team

Alles wordt gedaan door onze oprichter en voorzitter Antoine Theunissen. Dit is wat hij over zichzelf vertelt: “Ik voeg meer kleur toe door de harp op creatieve manieren te gebruiken met acrobatiek, theater en levensdromen.
Door de jaren heen ben ik veel naar festivals geweest, als artiest, om workshops te geven en ook als deelnemer. Door mijn autisme kwam ik veel problemen tegen: met de voorbereiding van de reis, maar ook tijdens de festivals. Vaak kwamen mijn verwachtingen niet overeen met de realiteit en de cultuur ter plekke. Nu heb ik mensen om me heen gevonden die mij steunen als kunstenaar, met mijn visie en mijn ambities. Ze begeleiden mij  om mijn dromen met mijn stichting te verwezenlijken " En mijn team van helpers is nu goed aan het groeien. Voel jij je geroepen om Stichting Harp Nomad op een hoger plan te tillen? Stuur dan je CV op.

Untitled
Harp nomad foundation.png
bottom of page